Hem > Nyheter > Innehåll

Kina LED belysning industri moln inför intensiv Shuffle

- May 07, 2015 -

För att skapa en framtid med energibesparing och miljöskydd, Beijing myndigheterna kraftfullt stödja LED belysning-industrin, men inför sjunkande produktpriser och slå av överutbud i år en femtedel LED lagts belysning företag ned i maj.

Kina LED belysning av ungefärligt 4.000, skattelättnader, subventioner och billig industrimark, lockade företag har investerat i sektorn. Idag är dessa arbetstagare instängd i den hårda konkurrensen i branschen, produktpriser har halverats under de senaste tre åren.

Den kinesiska regeringens mål är 2015, LED till 30% procent av inhemska marknadsandel på mer än tre gånger den nuvarande nivån. Tjänsteman uppskattar, en årlig besparing på 35 miljoner ton kol konsumtion.

Experter sade att om hälften av Kinas belysning med LED-lampor per år El besparingar motsvarande världens största vattenkraft projekt, de tre ravinernas damm årlig energi produktionen på 2,5 gånger.

Efterfrågan var svag i fastlandet marknaden. Trots subventioner, och efter användningen av El minskar, men familjen ersättning LED lampa processen är långsam eftersom priserna på LED-belysning lampor dyrare än traditionella. Förutom kvalitet har problem också påverkat konsumenternas förtroende.

Även om branschen väntas inleda i integrationen, förblir den kinesiska regeringen åtagit sig att stödja industrin. Kinas ministeriet för vetenskap och teknik sade förra sommaren 2015 storleken på LED belysning-industrin att höja 500 miljarder yuan att 802. De är 300 miljoner dollar.

Ministeriet för vetenskap och teknik planeras också i LED chip industri 20-30 möbler tekniska kompetens för ledare och branschens delaktighet i listan ytterligare regeringens stöd för industrin. Nu denna del av branschens årliga produktionsvärde av 200 miljarder yuan 320. Om 900 miljoner dollar.

Kinas LED produktionsbolag är starkt beroende av utländska chip chip kostnader har stått för hälften av kostnaden för. Införandet av chip-teknik till Kina bidrar till att minska kostnaderna. För Kina att uppnå sin egen LED med mål, minska kostnaderna, förbättra kritisk teknik.


Relaterade nyheter

Relaterade produkter